ŠtajerlesŽelite prejeti ponudbo za PVC okna podjetja Štajerles trade d.o.o.? Izpolnite spodnji obrazec in hitro boste prejeli odgovor.


Ime in priimek

Email

Telefon

Telefon

SporočiloŠtajerles

Štajerles trade d.o.o.
Osluševci 49
2273 Podgorci
Mob: + 386 (0)41 730 827

Tel: + 386 (0)2 713 00 00

Tel: + 386 (0)2 713 00 02

Fax: + 386 (0)2 713 00 05

Spletna stran: www.stajerles-trade.si

Štajerles trade d.o.o. nudi celovite storitve od svetovanja, izmere, prodaje in vgradnje stavbnega pohištva. V prodajnem programu imajo tako vrata, okna, laminate, parkete, PVC talne obloge, senčila, kljuke, okenske police in furnir. Imajo tudi svojo lastno proizvodno linijo furnirja.

Nasveti za gradnjo hiše

Vse za dom

Celoten postopek gradnje hiše zahteva veliko truda in vložene energije. Vas zanima kaj potrebujejo hiše, da postanejo pravi dom? Odgovor si poglejte na strani (klik na sliko), kjer vam nudimo informacije o gradnji, ponudnikih, opremi in samem oblikovanju vašega doma. Vse za dom in gradnjo na enem mestu.

Ali ste vedeli?

PVC okna oziroma okenski okvir lahko poleg vseh standardnih barv glede na RAL lestvico, dobite tudi z lesnim vzorcem. Proizvajalci ponujajo tudi PVC okenske okvirje v barvi lesnega dekorja.
 

 
Lahko pa izbiramo tudi med različnima barvama na notranji in zunanji strani okna. Tako lahko na zunanji strani izberemo klasično belo barvo PVC oken, ki odbija sončne žarke, na notranji strani, da izboljšamo izgled prostorov, pa se odločimo za okenski okvir z imitacijo lesnega vzorca.

Kategorije