Priznani ponudniki PVC oken

 

Podjetje Interalta je znano po visoki kakovosti in kvalitetnih izdelkih. Specializirani so za PVC/ALU pohištva in je tudi njihova vizija že vseh 15 let, da bi postali vodilni na tem področju. Ker so njihova PVC okna izdelana v Sloveniji, vam zagotavljajo ugodno ceno, lastni servis, ter garancijo na kakovost.

 

 

 

Želite brezplačno svetovanje? Izpolnite spodnji obrazec in se vam bomo odzvali v najhitrejšem možnem času.

 

 

 


 

 

 

 

 

Nasveti za gradnjo hiše
Vse za dom

Celoten postopek gradnje hiše zahteva veliko truda in vložene energije. Vas zanima kaj potrebujejo hiše, da postanejo pravi dom? Odgovor si poglejte na strani (klik na sliko), kjer vam nudimo informacije o gradnji, ponudnikih, opremi in samem oblikovanju vašega doma. Vse za dom in gradnjo na enem mestu.

Ali ste vedeli?

PVC okna oziroma okenski okvir lahko poleg vseh standardnih barv glede na RAL lestvico, dobite tudi z lesnim vzorcem. Proizvajalci ponujajo tudi PVC okenske okvirje v barvi lesnega dekorja.
 

 
Lahko pa izbiramo tudi med različnima barvama na notranji in zunanji strani okna. Tako lahko na zunanji strani izberemo klasično belo barvo PVC oken, ki odbija sončne žarke, na notranji strani, da izboljšamo izgled prostorov, pa se odločimo za okenski okvir z imitacijo lesnega vzorca.

Kategorije