BomontŽelite prejeti ponudbo za PVC okna podjetja Bomont Boško Kurent s.p.? Izpolnite spodnji obrazec in hitro boste prejeli odgovor.


Ime in priimek

Email

Telefon

Telefon

SporočiloBomont

Bomont Boško Kurent s.p.
Gorenja vas pri Mirni 7A
8233 Mirna
Mob: + 386 (0)41 581 524

Tel: + 386 (0)7 343 48 60

Fax: + 386 (0)7 343 48 61

Spletna stran: www.bomont.si

Bomont Boško Kurent s.p. vam nudi storitve izdelave in montaže varčnih in modernih PVC oken in vrat. Poleg PVC, vam nudijo tudi ALU vhodna in garažna vrata. Nudijo vam tudi svetovanje, kvalitetno montažo, po potrebi tudi demontažo in zaključna dela. Skratka vse od začetnega svetovanje do zaključnih del.

Nasveti za gradnjo hiše

Vse za dom

Celoten postopek gradnje hiše zahteva veliko truda in vložene energije. Vas zanima kaj potrebujejo hiše, da postanejo pravi dom? Odgovor si poglejte na strani (klik na sliko), kjer vam nudimo informacije o gradnji, ponudnikih, opremi in samem oblikovanju vašega doma. Vse za dom in gradnjo na enem mestu.

Ali ste vedeli?

PVC okna oziroma okenski okvir lahko poleg vseh standardnih barv glede na RAL lestvico, dobite tudi z lesnim vzorcem. Proizvajalci ponujajo tudi PVC okenske okvirje v barvi lesnega dekorja.
 

 
Lahko pa izbiramo tudi med različnima barvama na notranji in zunanji strani okna. Tako lahko na zunanji strani izberemo klasično belo barvo PVC oken, ki odbija sončne žarke, na notranji strani, da izboljšamo izgled prostorov, pa se odločimo za okenski okvir z imitacijo lesnega vzorca.

Kategorije