Zakaj kupiti pvc okna?

PVC oknaPvc okna nam nudijo dobro toplotno izolativnost, sploh če primerjamo z lesenimi okni. Če bi želeli, da so vaša lesena okna enako izolativna, se bo cena lesenih oken takoj dvignila. Okvirji pvc oken so odporni tudi na vse vremenske vplive ter tako tudi odpornejši na uv sevanje in dimenzijsko bolj stabilni. Ker gre za enostavno in poceni proizvodnjo, so tudi pvc okna bolj ugodna. Še ena prednost pvc oken je ta, da jih ni potrebno barvati in da je vzdrževanje oken minimalno. Pomembno je le občasno čiščenje, ki pa je tudi zelo enostavno. Pvc okna nam nudijo bolj enostavno menjavo počenega stekla.

Trajnost pvc okna je sicer odvisna od kakovosti pvc profila, zato je pomembno, kakšna okna izberemo, enako pa velja tudi za pvc vhodna vrata. Seveda je dobro, da se pri izbiri posvetujemo s strokovnjaki. Ker pa pvc okna vsebujejo tudi veliko klora, so zelo odporna na požar oziroma se težko vnamejo. Poleg tega pa pvc okna ne bo napadel lesni črv ali kaj podobnega. Kar se tiče estetike, so pvc okna zagotovo bolj primerna za sodobne zgradbe in dizajne. In še nekaj, za izdelavo pvc okna, ni bilo treba podreti nobenega drevesa. Je sploh še treba veliko besed o tem, zakaj bi izbrali pvc okna?

Roletarstvo Bayer vam ponuja pvc okna in vrata, izdelana iz profilov nemškega proizvajalca Trocal. Podjetje Trocal je tisto, ki je v svojih razvojnih oddelkih na podlagi bogatih izkušenj izpopolnilo okenske sisteme z odličnimi karakteristikami, kot je statična trdnost ter toplotna in zvočna izolativnost. Roletarstvo Bayer vam ponuja štiri linije pvc oken, katere lahko najdete tudi na njihovi spletni strani.