ProplanŽelite prejeti ponudbo za PVC okna podjetja Proplan d.o.o.? Izpolnite spodnji obrazec in hitro boste prejeli odgovor.


Ime in priimek

Email

Telefon

Telefon

SporočiloProplan

Proplan d.o.o.
Krtina 144
1233 Dob pri Domžalah
Mob: + 386 (0)51 306 326

Tel: + 386 (0)1 564 25 66

Fax: + 386 (0)1 564 25 67

Spletna stran: www.proplan.si


Proplan d.o.o. je podjetje ki je začelo svojo pot pred 6 leti. Podjetje je generalni zastopnik blagovne znamke TECKENTRUP za Slovenijo. Ukvarja se s prodajo in montažo industrijskih in garažnih vrat ter zunanjih in notranjih kovinskih vrat. Poleg omenjene blagovne znamke, prodaja in vgrajuje motorne pogone MERANTEC za rolo in dvižna vrata ter PVC stavbno pohištvo TROCAL.

Nasveti za gradnjo hiše

Vse za dom

Celoten postopek gradnje hiše zahteva veliko truda in vložene energije. Vas zanima kaj potrebujejo hiše, da postanejo pravi dom? Odgovor si poglejte na strani (klik na sliko), kjer vam nudimo informacije o gradnji, ponudnikih, opremi in samem oblikovanju vašega doma. Vse za dom in gradnjo na enem mestu.

Ali ste vedeli?

PVC okna oziroma okenski okvir lahko poleg vseh standardnih barv glede na RAL lestvico, dobite tudi z lesnim vzorcem. Proizvajalci ponujajo tudi PVC okenske okvirje v barvi lesnega dekorja.
 

 
Lahko pa izbiramo tudi med različnima barvama na notranji in zunanji strani okna. Tako lahko na zunanji strani izberemo klasično belo barvo PVC oken, ki odbija sončne žarke, na notranji strani, da izboljšamo izgled prostorov, pa se odločimo za okenski okvir z imitacijo lesnega vzorca.

Kategorije